Lionel Messi

Det var sikkert sjokkerende for kongefamilien i Saudi-Arabia at de ikke fikk kjøpt Lionel Messi, de hadde erfaring med å få kjøpt spilleren som har fått neste like mange Ballon d’Or priser som den argentiske verdensmesteren.

Mens Cristiano Ronaldo «bare» får 200 millioner euro i året var tilbudet til Lionel Messi i en helt annet kategori.

I juni 2023 ble det kunngjort at den uten tvil den største fotballspilleren gjennom tidene, Lionel Messi, ville forlate Paris Saint-Germain etter å ha tilbrakt to år i klubben. Til tross for at han hadde 21 mål og 20 assists i sin siste sesong for den franske klubben, snudde fansen seg mot den argentinske kantspilleren, noe som førte til at manager Christophe Galtier kunngjorde at klubben ikke ville forlenge Messis kontrakt.

Les: Kobbie Mainoo fristes av klubben han har drømt om siden han var en liten gutt

Christophe Galtier er verken en dyktig manager eller en spesielt hyggelig person så spesielt rart Lionel Messi ønsket å dra vidre. – I vinter fikk han jobb for Qatar-klubben Al-Duhail SC, han imponerer ikke der heller så vi tipper han avsluttes der også.

En ultimte drømmen for Saudi-Arabia var i gjenskape rivaliseringen mellom Cristiano Ronaldo og Lionel Messi i Saudi Pro League-klubb. Og de var villig til å betale uhyrlige penger for å få det til!.

Lionel Messi droppet å dra til Saudi-Arabia og signere en toårig avtale med det amerikanske laget Inter Miami, Major League Soccer-klubben som eies av David Beckham.

Men det har nå blitt avslørt at et offisielt tilbud om å bli med i den saudiske ligaen ble sendt til Messi, og han ble tilbudt svimlende 1,4 milliarder euro.

Anmar Al Haili, president for Saudi Pro League-klubben Al Hilal avslørte detaljene i avtalen, og sa: «Vi kontaktet faktisk Messi da kontrakten hans i Paris tok slutt.

«Vi ga ham et tilbud på 1,4 milliarder euro, men spilleren nektet fordi familien hans ville til Amerika.

«Det var en overraskelse hvordan spilleren kunne avslå et så stort tilbud for familiens skyld. Det var mulig å overbevise familien hans, men han nølte ikke med å nekte.

«Vi respekterer dette, siden familie er viktigere enn penger»

Hvis Messi hadde akseptert Al Hilals forslag, ville han blitt gjenforent igjen med tidligere lagkamerat Neymar Jr, som han spilte sammen med både i Barcelona og Paris Saint-Germain.

Siden han signerte for Inter Miami, har Messi fått selskap av flere andre av hans tidligere lagkamerater, inkludert Luis Suarez, Jordi Alba og Sergio Busquets, som han spilte med i løpet av sine 14 år i Barcelona.

Lionel Messi som nå har blitt 38 år gammel har nylig sagt at Inter Miami blir hans siste klubb, det knuser drømmen til Barcelona om at han kommer tilbake til Camp Nou og avslutter sin karriere der.

Les på Engelske klubber: Ronaldo har pekt på Liverpool-stjernen han trenger for å skinne

I følge Forbes har Lionel Messi en formue på 600 millioner dollar, så han lider ingen nød.