ronaldinho.

Mens Europa benker seg foran skjermene for EM-sluttspill, gjøres det klart for Copa América på andre siden av kloden. Brasil skal opp mot Costa Rica, 24. juni. Så følger Colombia og Paraguay i gruppespillet. Det brasilianske ikonet Ronaldinho orker ikke å følge landslaget sitt.

Ronaldinho, med teknikken og rykket verden ikke hadde opplevd da han var med å vinne Copa América 1999, VM in 2002 og diverse titler med Barcelona og AC Milan, syntes det er en lidelse å se årets brasilanske Copa América-tropp.

LES: Premier League-historiens yngste trener har signert

-Det er vanskelig å finne energi til å se kampene. Dette er kanskje et av de dårligste lagene de siste årene, det har ingen respektable ledere, bare for det meste gjennomsnittlige spillere, begynner Ronaldinho på Instagram.

-Jeg har fulgt fotball siden jeg var liten, lenge før jeg tenkte på å bli spiller, og jeg har aldri sett en så ille situasjon som dette. Det er mangel på kjærlighet til drakta, mangel på besluttsomhet og viktigst av alt [mangel på] fotball. Prestasjonene har vært noe av det dårligste jeg noen gang har sett. Det er synd. Det er derfor jeg erklærer at jeg gir opp her. Jeg kommer ikke til å se noen CONMEBOL Copa América-kamper og jeg vil ikke feire hvis Brasil vinner, kommer det fra et av Brasils største fotballikon.

Oj.

ENGELSKE KLUBBER: Fra Europas største rebell-klubb til Premier League som yngste trener ever