Christian Eriksen

Den eller så blide danske midtbanespilleren Christian Eriksen trenger et lunt smørebrød og den gammel dansk for å komme tilbake i vater. – Han har det kjipt under manager Erik ten Hag i Manchester United.

I et avslørende intervju i forkant av Danmarks 3 – 1 seier over Norge Brøndby Stadion på lørdag forteller Christian Eriksen han er misfornøyd med rollen han har under Erik ten Hag. – Han startet bare 12 Premier League-kamper forrige sesong og er ikke happy!.

Danmark har sin første kamp i EM mot Slovenia 16.juni på Stuttgart Arena.

Sir Jim Ratcliffe og teamet hans i INEOS kommer til å bruke store penger denne sommeren og det kan gjøre det enda trangere for Eriksen. Tidligere denne uken ga United et åpningstilbud på 60 millioner euro for Joao Neves, et bud som umiddelbart ble avvist av Benfica-direktør Rui Costa.

Crystal Palace-vingen Michael Olise og Everton-forsvareren Jarrad Branthwaite blir også fulgt tett.

Les: Wolves-spiss Matheus Cunha snakker kraftfullt om Manchester United rykter

Christian Eriksen er av mange tippet som ferdig i Manchester United etter hans begrensede spilletid. Ryktene fikk ekstra fart etter han var ubrukt reserve i FA-cupfinaleseieren mot Manchester City.

Christian Eriksen er på Manchester United sin beholdt liste som ble offentlig for noen dager siden, uten at det egentlig sier så veldig mye.

Til dansk TV 2 snakket han om sin siste sesong for Manchester United: «For meg har sesongen vært litt annerledes enn andre sesonger»

«Det har vært en litt annen rolle. Det er nytt for meg, men det er også nytt for omverdenen. Det er tydelig i forhold til hvordan folk snakker.»

På spørsmål om han synes det er lettere å sitte på benken mot slutten av karrieren, sa han: «Nei, det er det samme.»

Eriksen la til: «Jeg var også litt heldig at jeg ikke satt så mye på benken da jeg var yngre. Men jeg gjorde det en gang i blant. Det er aldri gøy. Det er sikkert.

«Personlig vil du alltid være den som blir valgt først i laget. Noen ganger ser treneren den andre veien.

«Men så spiller jeg for United, så det er bare kamp om plassene, for det er mange gode spillere.»

Eriksen, som er på vei inn i sitt siste år på Old Trafford, har vært vokal om spilletid i det siste.

Tilbake i mars innrømmet han at han var «misfornøyd» med tiden han tilbrakte ute på banen.

«Jeg har tidligere sagt at jeg ikke er fornøyd med å ikke spille, men det er ikke noe jeg mister søvn over,» sa han til Tipsbladet.

«Laget presterer, og da må jeg respektere rollen du har på siden. For meg har det vært å jobbe hardt og fokusert på å være fresh for hver kamp, ​​og det er jeg. Det er lettere nå å akseptere rollen min enn den var før. ”

Les: Southgate kaller inn Manchester United-veteran