Antonio Rüdiger

Antonio Rüdiger, Andreas Christensen og Cesar Azpilicueta har utgående kontrakter med Chelsea. Samtlige i trioen har vært koblet til både Barcelona og Real Madrid i høsten. Så langt har ikke London-klubben klart å forlenge kontrakten til midtbanespillerne.

Antonio Rüdiger er den som står lengst unna en kontraktsforlengelse, og nå skal Thomas Tuchel og sportsledelsen ha begynt å lete etter en erstatter for midtbanespilleren. Goal rapporterer at Chelsea har identifisert den 20 år gamle Leicester-forsvareren Wesley Fofana, som det beste alternativet på markedet.

Les: West Ham prøvde seg hos Real Madrid viftende med 25 millioner euro

Chelsea vant i dag en viktig seier mot Leeds og er fortsatt to poeng bak Manchester City og et poeng bak Liverpool som begge bare vinner.

London-klubben er angivelig opptatt av å signere 20-åringen, som har imponert i Premier League siden han ble signert fra Saint-Etienne sommeren 2020. Fofanas kontrakt med Leicester strekker seg imidlertid til 2025, noe som tyder på at Chelsea kan trenge å åpne lommeboken for å binde inn midtstoppertalentet.

Wesley Fofana har vært på sidelinjen på grunn av skadebekymringer i løpet av årets sesong, men ble notert for 38 kamper i Leicester-trøya i fjor.

Les: Biene fra Brentford mer skremmende enn Manchester United og Everton