Wilfred Ndidi

Det ser ut til at Real Madrid manager Carlo Ancelotti, fordi han bare vinner kamper og leder La Liga får i hvert fall noe av det han peker på. – Managerlegenden er ikke spesielt opptatt av Galácticos, men vil heller ha spillere som enten passer inn i hans prosjekt, på kort og lang sikt.

AS skriver i dag at Casemiro, Luka Modric og Toni Kroos som har i flere år dannet en midtbane i verdensklasse i Real Madrid. Trioen begynner imidlertid å bli eldre, spesielt Luka Modric nærmer seg pensjonsalderen. Den sportslige ledelsen i «Los Blancos» har nå begynt å se etter potensielle erstattere for spillerne.

Les: Nå er det målprodusent Martin Ødegaard BBC stikker frem mikrofonen til

Real Madrid har identifisert en fremtidig erstatter for Casemiro. I følge opplysningene ønsker klubben å rekruttere Wilfred Ndidi (24) fra Leicester – hvor 24-åringen har hatt fremragende prestasjoner som defensiv midtbanespiller de siste sesongene.

AS hevder at Real Madrid-trener Carlo Ancelotti er stor fan av Ndidi og ønsket å rekruttere ham allerede til Everton da han var trener der. Nå skal Ancelotti være klar til å gjøre et nytt forsøk på å rekruttere nigerianeren.

Den spanske hovedstadsklubben skal imidlertid måtte betale rundt 60 millioner euro, rundt 615 millioner kroner, for å få midtbanespilleren ut av Premier League-klubben.

Ndidi har spilt 193 kamper for Leicester og har blitt notert for ti mål og elleve målgivende pasninger.

Les: Paris Saint-Germain selger verdens største tøffelhelt