The Chelsea Way?. (foto: chelsea, twitter)

Når du drar på deg Chelsea-drakta, vet du at du spiller for en klubb som ikke aksepterer nederlag. Etter den første måneden i sesongen virker det som presset på nykommerne hos Londonklubben kan gi noen mildt sagt uheldige resultater.

Conor Callagher returnere i sommer etter et imponerende leieopphold hos Crystal Palace. Nå var det endelig tid for debut for Blues. Det ble noen minutter på banen de to første PL-kampene, 64 minutter i tredje. Så ble det full overtenning og kjeft fra Thomas Tuchel. 22 minutter inn i kampen mot Leicester dro 22-åringen på seg gult kort, fire minutter senere det andre og dermed rødt.

LES: Cavani på plass hos en av fotballens største vinnerskaller

Callagher ble fulgt av sommerens forsterkning. Kalidou Koulibaly, en av verdens tøffeste midtstoppere skulle vise verden hvorfor han er hentet inn til verdens tøffeste liga. På tampen av kampen mot Leeds, som allerede gikk mot 3-0 tap, dro den tidligere Napoli-stjerna på seg rødt kort.

Da var det ikke noen større overraskelse at 19-åringen som ble hentet til Chelsea for 12,6 millioner pund fra Inter Milan, kopierer gutta på førstelaget. Cesare Casadei fikk debuten på Chelseas U21-lag mot Sutton United i første runde i Papa John’s Trophy. Her dro et av Italias største sentrale midtbanetalenter på seg to gule kort i løpet av ni minutter.

Tre nykommere, tre røde kort. The Chelsea Way?

LES: Marcos Alonso er ferdig hos Chelsea