Cavani endelig tilbake. (foto: valencia, twitter)

Noen som ikke har latt seg fascinere av Gennaro Gattuso? Du trenger ikke å like typen, men to ting er sikkert: På fotballbanen i AC Milan -eller Italia-drakta var det aldri snakk om kompromisser fra den sentrale midtbanespilleren, heller ikke når Gattuso har dratt på seg dressen som manager for AC Milan eller Napoli. Nå får han som Valencia-manager følge av en annen ekstrem vinnerskalle i Edinson Cavani.

Nå går det stort sett litt roligere for seg med Cavani på banen, men temperamentet, energien og vinnerviljen til uruguayaneren, som har resultert i imponerende 360 scoringer på totalt 615 kamper, er godt kjent. Nå skal Gattuso lede Cavani til flere scoringer hos Valencia.

LES: Denne gangen har Manchester United gjort det!

Den tidligere Manchester United-spilleren har satt pennen på toårskontrakt hos La Liga-klubben, her er det ikke noe snakk om vi tar én sesong av gangen-opplegg.

-Jeg er her fordi helt fra starten ønsket klubben meg. Det går ikke bare på hvor du ønsker å spille, det er også opp til at klubben interesserer seg for deg, sier 35-åringen ifølge Manchester Evening News.

Vi kan knapt vente på å se Cavani tilbake på kamparenaen.