Begynner dessverre å bli noen år siden. (foto: khedira, twitter)

Khedira har opplevd det samme som landsmann Emre Can hos Juventus før Can tok med seg flyttelasset tilbake til Tyskland. Beskjeden om at du ikke er del av Champions League-troppen er nådeløs for en spiller som er godt vant til å delta under de største spotlightene.

Emre Can gadd ikke å vente, og fikk en verdifull exit-billett til Borussia Dormund for å spille sammen med ungdommene til Lucien Favre. Det ser ut som billetten til Khedira ikke er av samme valør som Cans.

Khedira sklir ut på overgangsmarkedet i sommer på free transfer, noe som sannsynligvis vil sende tyskeren ut av Torino allerede i januar. Juve ønsker å hente ut noen euro og i samme slengen kvitte seg med lønnsutgiften til spilleren som kun gjør nytte for seg som fyllmasse på treningsfeltet.

Så hvor bærer det for Khedira, blir det toppen av en av de andre fire største ligaene?

Tyskeren har sendt signaler til Carlo Ancelotti om at han er klar for å tjene sin tidligere Real-mester hos Everton, men ifølge Calcio Mercato må 33-åringen sikte lavere. Den Italienske avisen hevder at Watford, Bournemouth og Norwich er på for å hente midtbanespilleren med de jeveste titlene for klubb -og landslag.

De har tydeligvis tatt signalet om at Khedira har «falt ned til deres nivå». Oppsiden for Khedira er at en av disse klubbene trolig befinner seg i Premier League neste høst.

Les: Jesse Lingard skal fra United-benken til toppen av La Liga