Trenger å reise seg følelsmessig. (foto: bayern, twitter)

Er det én spiller Bayern München har vært avhengig av, er det spilleren de rappet fra rivalen Dortmund tilbake i 2014. Det tok flere år før de to klubbene hadde skværet opp med hverandre, Robert Lewandowski begynte å levere varene sofort i München.

Forrige sesong var Lewandowski en gigant (som vanlig) med 34 scoringer i Bundesliga, 15 i Champions League. Med nr. 9 på topp, raket Bayern med seg det som var av tilgjengelige trofeer denne sesongen.

Les: Everton kaprer et av Englands største forsvarstalenter

Bayern startet knallsterkt etter sommeren, og det var forventninger om back-to-back i Champions League. PSG stå i veien mot semifinalen, men så forsvant Lewandwoski ut med skade. Resultatet var at PSG sendte Bayern ut av Champions League i to kamper som hadde passet perfekt for Big Lew.

I Tyskland har Bayern Bundesliga-trofeet i lomma før de møter Mainz 05 i helgen, spesielt med sin nr. 9 tilbake.

-Robert Lewandowski (og Leon Goretzka) skal begge være tilbake i troppen, sier Flick ifølge Bulinews.

Back in business. (foto: bayern, twitter)

Les på Engelske klubber: Lokalavis: Varane gjøres klar for Manchester United

For Lewandowski handler det også om å slå rekorden til det største scoringsikonet i Bundesligas historie. Gerd Müller dro til med den uslåelige rekorden på 40 ligamål i én sesong, Robert Lewandowski står med 35.

-Robert har vært ute i fire uker, men han har vist på trening at han er i god fysisk form, sier Flick. Som også lover at laget skal gjøre sitt for at Gerd Müllers rekord passeres.

Når vi vet at Lewandowski pleier å sette inn to-tre scoringer i kamper, lukter dette et tronskifte i Bundesliga.

Les: Gazzetta dello Sport: Manchester United har tatt kontakt!