Har absolutt alt. (foto: bayern, twitter)

Diskusjonen om hvem som fortjente merkelappen verdens beste manager forrige sesong ender gjerne opp med bråk. Hva var utgangspunktet? Hvem har utnyttet potensialet til troppen best, osv. Men hvis man ser isolert på resultatene, er diskusjonen over før den har startet: Hansi Flick raket med seg det som var av trofeer i Tyskland, Europa og «verden».

Med dette som utgangspunkt, skulle vi tro at Flick hadde opparbeidet seg en solid posisjon hos Bayern München da planene for 2020/21-sesongen skulle legges.

Les: Gazzetta dello Sport: Manchester United har tatt kontakt!

Men ikke hos sportsdirektør Hasan Salihamidzic. Noen uker før Hansi Flick selv fortalte verden at han forlater Bayern til sommeren, spant ryktene om at det hadde blitt full konflikt mellom manager og sportsdirektør. Senere ble det hvisket om at problemene startet allerede sommeren etter den historiske sesongen.

Ifølge Bayern Insider hadde Hansi Flick blinket ut tre spillere han trengte på forrige sommers overgangsmarked for å bygge videre og matche suksessen.

Nå kan de angre. (foto: bayern, twitter)

Les på Engelske klubber: Lokalavis: Varane gjøres klar for Manchester United

Han fikk nei fra Bayern til samtlige av de tre. Var det snakk om en Messi, Haaland, Mbappe, Neymar eller andre utilgjengelige?

Nope. Emre Can fra Borussia Dortmund, Arne Maier fra Hertha Berlin og tidligere Crystal Palace-spiller Max Meyer.

Nein, nein und nein. Dette var starten på slutten hos Bayern for verdens beste manager.

Les: Champions League røk, Lewandowski jager nå det umulige i Bundesliga