Sånn vi liker å se Conte. (foto: Tottenham)

Hvis det er en sjokkfaktor med Premier League-gull første sesong som Manchester United er ute etter vil valget helt klart falle på den italienske manageren Antonio Conte, hvis man er ute etter noe mer rolig og langsiktig er Julen Loeptegui rette mann.

Uansett virker opplysnignene fra CaughtOffside litt underlige. – Helt siden det ble klart at Sir Jim Ratcliffe for snart seks måneder siden var den som Glazer-familien ville selge deler av klubben til har Manchester United vært i kontakt med Antonio Conte og Julen Lopetegui.


Manager Erik ten Hag er ikke trygg i jobben selv om Manchester United har vunnet de to siste kampene i Premier League.

Les: Neil Warnock er klar for managerjobb nummer 20

Som det står, ligger de røde djevlene etter en potensiell Champions League-plass med seks poeng, deres nåværende situasjon først nylig hjulpet av back-to-back seire over Wolverhampton Wanderers og West Ham United.

Dette må forstsette hvis Ten Hag permanent skal vinne over Sir Jim Ratcliffe, som er på randen av offisielt å ta over fotballdriften på Old Trafford.

Manchester United har tatt en «førstekontakt» med Conte og Lopetegui for å se om de ville ha noen interesse av å flytte til Theatre of Dreams i fremtiden. De er begge på Manchester Uniteds liste over potensielle erstattere.

Conte hadde 77 kamper med Tottenham Hotspur, og vant ved 41 anledninger, men de 24 nederlagene viste seg å være kostbare og han ble sparket i mars etter hard kritikk av troppen hans. – Lopetegui ble gjensidig enige om å forlate Wolves i august, en konsekvens av at klubben ikke klarte å levere de ønskede overgangsmålene på grunn av en dårlig FFP-posisjon.

Siden den gang har Wolves blomstret under Gary O’Neil, til tross for at han er en av en rekke nedrykksfavoritter før sesongen, men Lopeteguis rykte forblir intakt takket være å ta Wolves fra bunn til 13. plass i andre halvdel av 2023-24.

Spanjolen er kjent for å være ivrig etter en ny Premier League-jobb og ble nylig koblet til Nottingham Forest før Nuno Espirito Santo erstattet Steve Cooper på City Ground.

Les: Arsenal har en kjempefordel i jakten på spiss verdt 1,5 milliarder