Hjem FotballBundesliga Carlo Ancelotti vil signere samme spiss en gang til

Han har et utrolig talent

Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti vil signere samme spiss en gang til

mars 11, 2017

Da Carlo Ancelotti ledet Real Madrid signerte han i 2014 James Rodriquez, nå mener han spissen vil være perfekt for Bayern München. Det blir naturlig nok ingen endelig avgjørelse før til sommeren, men tiden går fort.  Ancelotti tok James til Bernabeu etter at han imponerte for Colombia i 2014-VM og han fikk et supert  første år i klubben. Men nå blir mye av tiden brukt på benken.

Carlo Ancelotti vet at han ikke er alene om å ønske seg James Rodriquez, han har en fordel i og med at de allerede er venner og har en rekke positive erfaringer sammen til tross for at det vare var i en sesong før Ancelotti byttet klubb. James er ønsket for sin kreativitet og målteft.

Overskrifter i engelsk presse sier blant annet, venner for alltid og vil signere venn en gang til. Det er få som stiller spørsmål med all benkeslitingen for de fleste mener det er fordi manager i Real Madrid Zinedine Zidane ønsker noe annet enn det James kan stille med. (sagt på en hyggelig måte, de liker visst ikke hverandre).

«Han er en toppspiller , ble jeg veldig overrasket over hans nivå,» Ancelottis uttalelse til CNN ikke lenge etter at han forlot Real. «Han har et utrolig talent.»

Manchester United og Chelsea som også er ute etter å signere den Colombianske angrepsspilleren ser for øyeblikket ut til å miste den muligheten.

James sitt svar var ikke noe dårligere den dagen Ancelotti sluttet: «Takk for alt, på svært kort tid har jeg lært mye av deg,»

 

Les også: