Trenger å slippe teite journalister.

Frankrike startet VM med å vinne 2 – 1 over Australia med mål av Antoine Griezmann og Aziz Behich, de fulgte opp med å slå Peru 1 – 0 med mål av Paris Saint-Germain spiller Kylian Mbappe. 

Det har ikke vært imponerende spill, men de har ihvertfall full pot når de senere i dag møter Danmark som ligger på andreplass i gruppe D med fire poeng.

Les: Kylian Mbappe har trukket seg ut av spotlighten

Frankrike er videre og Danmark, kan selv med tap ta seg videre som gruppetoer. Peru møter Australia allerede kl 16 00 så før kampen mot Frankrike blåses igang vet landslagssjef for danskene, Åge Hareide nøyaktig hva som skal til.

The Mirror skriver at en gigantdeal er på gang

Kylian Mbappe som er i sitt første VM har vært ettertraktet lenge, Manchester United prøvde å hente han allerede i fjor sommer, men da valgte han en låneavtale med på følgende overgang til Paris Saint-Germain istedenfor.

Det var mange som stilte spørsmål ved den franske Ligeue 1 gigantens meget dyre kjøp i sommer, nå kan både kjøpet av Neymar og Mbappe se ut til å bli en lukrativ affære. Real Madrid er fast bestemt på å kjøpe Neymar og Manchester United har ikke gitt opp Kylian Mbappe og de har fått overraskende konkurranse fra deres største rival Manchester City.

Overraskende fordi Manchester City manager Pep Guardiola allerede har Sergio Aguero, Gabriel Jesus, Raheem Sterling, Leroy Sane, Bernardo Silva, David Silva og Kevin De Bruyne, som alle tilbyr angrepsspill i verdensklasse. Det er vanskelig å se hvor Mbappe skal passe inn.

Vi har ingen problemer med å skjønne at Manchester United har lyst på mer kraft fremover, i Premier League klarte de bare å score 68 mål på 38 kamper som er lavest av de 6 øverste lagene på tabellen. Manchester United manager Jose Mourinho har uttalt at nå må det settes fokus på spillere som kan score flere mål. – Lett å skjønne når man sammenligner med resultatene til Pep Guardiolas menn: 106 mål på like mange kamper.

Manchester United skal allerede ha kommunisert et bud på 86 millioner pund eller ca en milliard kroner for Mbappe pluss Anthony Martial.

Det spørs om det er nok, Paris Saint-Germain har akkurat betalt Monaco hele 180 millioner euro, over 1,6 milliarder kroner og ifølge Transfermarkt verdsettes Martial til 54 millioner pund, ca 650 millioner kroner. – En gevinst på 50 millioner er trolig i laveste laget, og spesielt hvis Frankrike og Kylian Mbappe kommer langt i VM.

Det kan tenkes Manchester United er nødt til å si farvel til en annen spiller hvis de skal nå sine overføringsmål.

Les: Manchester United skal ha fått tilbud om spektakulær byttehandel

Mbappe  imponerte i første sesong i den franske hovedstaden i fjor, 21 mål og 16 assists i på 46 kamper. Martial, som forøvrig også har spilt for Monaco har hatt problemer med å spille så mye som han har ønsket.