Har mer ugjort på San Bernabeu.

Det var mange som ikke helt skjønte da Liverpool 75 millioner pund på bordet for Virgil van Dijk i en overgang fra Southampton. – Ikke bare betalte de mer enn noen gang tidligere for en spiller, det var også et slags brudd med tradisjon. -Liverpool skal ikke betale mest, men kjøpe «billig» og foredle spillere og så kanskje senere selge dem dyrt.

Lyons Nabil Fekir var mer eller mindre klar for Liverpool, men overgangen gikk i vasken etter den medisinske testen.

Nå hevder Lyons frittalende fotballpresident Jean-Michel Aulas at Real Madrid har kastet seg inn i kampen om spilleren.

Les: «Liverpool-spilleren er den rette lederen»

Nesten 300 millioner i rabatt på noen dager

Nå ser det ut til at det er nye tider, Liverpool skal ha gitt sjokkbud på 132 millioner pund, nesten 1,5 milliarder kroner for Real Madrid fremoverlente midtbanespiller Marco Asensio.

Det er selvsagt en god del penger, men det ville vært et fantastisk kjøp, vi snakker tross alt om en spiller som er ekstremt god allerede som 22 åring.

Les på F7: «Glem suksess for England i VM»

Mundo Deportivo  skrev for ikke så lenge siden at Real Madrid svarte på Liverpool sin interesse med å sette på en enda høyere prislapp, 158 millioner pund, 1,7 milliarder kroner. – Denne skal nå ha blitt justert ned.

Det siste fra Don Balon er at Real Madrid er klar til å selge Asensio til Liverpool for 132 millioner pund – en pris som Merseyside-gigantene sies å være glade for å betale. Real Madrid er nemlig i pengenød ettersom de har bestemt seg for å hente Neymar fra Paris Saint-Germain, noe som vil koste minst 2,5 milliarder kroner.

Det vil naturlig nok bli enda trangere på Real Madrid hvis Neymar kommer, det kan true Asensio sin posisjon i start elveren.  Don Balon skriver at Asensio ikke ønsker å forlate Bernabeu, men det kan fort endre seg hvis sommeren viser tegn på at benken venter.