Marc Cucurella ble lugget i sine flotte lokker under søndagens oppgjør mellom Chelsea og Tottenham.

Brighton synes de burde tjene mer enn 200 millioner kroner på deres venstreback Marc Cucurella, det er Manchester City helt uenig i. The Athletic melder at City sitt på på 365 millioner kroner er kontant avvist av Brighton, noe som gjør at de regjerende Premier League mestrene vurderer å slutte å forhandle og heller holde på det de har.

Manchester City møter Arsenal på søndag i Florida Cup og før det var planen å selge Oleksandr Zintchenko, men først skulle en erstatter på plass og øverst og pr nå egentlig den eneste på lista til manager Pep Guardiola Marc Cucurella.

Ironien er at den meget suksessrike Brighton midtstopperen også var på Arsenal sin radar, men at ukrainske Oleksandr Zintchenko var helt øverst på manager Mikel Arteta sin liste.

Les: Har startet ekspress-samtaler med Luis Suarez

Med to giganter i Premier League på tilbudssida skjønte Brighton de var i en svært god forhandlingsposisjon og krever 50 millioner pund, godt over 600 millioner kroner.

23-åringen kom til Brighton fra Gefate i fjor sommer for 18 millioner euro og var nesten umiddelbart en svært imponerende skikkelse i sin debutsesong i Premier League, så bra at han ble kåret til Brightons ‘sesongens spiller’.

Pep Guardiola en stor beundrer av Cucurella har allerede ha blitt enige med spanjolen om de personlige betingelsene.

Det gjenstår at klubbene blir enige om en overgang. I verste fall for Arsenal fans som hadde forventet en overgang for Oleksandr Zintchenko fra Manchester City er at de lyseblå forlater forhandlingsbordet og satser på det de allerede har og vet er bra.

Marc Cucurella sin kontrakt med Brighton varer til juni 2026, mens Oleksandr Zintchenko sin kontrakt med Manchester City løper til sommeren 2024.

Les: Jennifer Lopez ville gifte seg kjapt i frykt for at Ben Affleck skulle få kalde føtter