Philippe Coutinho

Det siste halvannet året i Barcelona har Philippe Coutinho ikke vært til å kjenne igjen. – Han var fantastisk for Liverpool og det var årsaken til at så mange fans ble så sinte når han dro i retning Spania. I natt var han tilbake i god gammel form, eller om mulig enda bedre, borte var de litt barnslige sleivsparkene og ujevnheten. -Brasil trengte overhodet ikke Neymar så lenge de har  Philippe Coutinho i storform

Han gjorde det meste av jobben med to mål i Brasils første kamp i Copa America, men innbytter Everton får poeng for kveldens vakreste scoring.

Vertsnasjonen måtte klare seg uten Neymar, men det så ikke ut til å plage dem nevneverdig, bortsett fra at det tok en stund før den første scoring kom.

Jeg vil foreslå for Liverpool manager Jürgen Klopp å ta en telefon, fortelle at alt er tilgitt og be han komme tilbake til Anfield.(Og så slå Barcelona i neste års Champions League finale)

Les: 8 spillere på salgslisten til Barcelona

Det var mange sjanser, flere av dem levert på Coutinhos smart plasserte dødballer. Men først i andre omgang skulle Barcelona-spilleren selv få hull på nullen, da han scoret på straffe etter VAR-avgjørelse.

Bare tre minutter etterpå nikket Coutinho ballen i mål og økte ledelsen til 2-0

Så ble det litt måltørke igjen, og tempoet i kampen var betraktelig redusert da innbytter Everton dukket opp og ble matchvinner med en perle fem minutter før slutt. Han kom susende fra venstrekanten og fyrte av et skudd opp i motsatt hjørne.

Les: Kontroversiell super-agent frikjent

https://twitter.com/AllGoaal/status/1139709730023190528

Les på Popidol: Har to barn med Tiger Woods nå er hun gravid med tidligere NFL-stjerne