Mr. Reynolds på "vip-tribunen". (foto: wrexham, twitter)

Det var en stolt Todd Boehly som presenterte Mauricio Pochettino som ny Chelsea-manager. Partene er enige om kursen opp av gjørma. Ikke mange timene etter siste Premier League-kamp som endte med godkjente 1-1 mot Newcastle, er argentineren i gang.

En liten fun fact fra Footballtransfers: Vet du hvem den tidligere PSG-treneren skal møte i sin første kamp som Chelsea-manager?

LES: Pochettino har gitt grønt lys for første Chelsea-signering

Wrexham. Footballtransfers ramser opp kamper på sommerens USA-tour mot Brighton Newcastle, Fulham og Borussia Dortmund i juli/august, men det hele starter mot den tidligere National League-klubben fra Wales.

Ryan Reynolds og partner har booket inn en rundreise for Wrexham-spillerne, der League Two-klubben skal få møte Chelsea på Kenan Memorial Stadium 19. juli.

LES OGSÅ: Pochettino er bekreftet!

Et skikkelig PR-stunt for amerikanerne. For Pochettino blir dette første gang han skal lede Chelsea til resultater som ikke blir like flaue som denne sesongen. Unødvendig å si er dette en kamp Pochettino ikke skal tape. For Wrexham blir det å kose seg under den største spotlighten der alle skal se hva Pochettino har fått til med Chelsea-spillerne gjennom sommeren.