Rodrygo. (foto: real, twitter)

Forrige sesong ble det nok av spilletid for den unge brasilianeren. 21-åringen var på banen i 49 kamper med 9 scoringer og 10 assists, men sjelden med fra start. Nå varsler Carlo Ancelotti at dette vil endre seg.

Vi vet ikke om det var de to scoringene i Champions League-semifinalen mot Manchester City som var avgjørende for at Real Madrid kunne gå hele veien til podiet og kysset trofeet, Real-manageren er hvertfall overbevist om at 21-åringen fortjener å løftes til neste nivå.

LES: United-mål fyrer av krystallklar melding til Ajax

-Han vil få en større rolle, fordi han forrige sesong gjorde forskjell i viktige kamper. Han vil starte oftere, begynner Ancelotti ifølge Football-Espana.

-Han kommer til å spille på høyrekant, vil være i stand til å erstatte Vinicius på venstre og selv erstatte Karim. Han er meget komplett og det blir et viktig år for ham, sier den italienske reven.

Rodrygo startet sesongen med skade, men er klar for søndagens kamp mot Espanyol. Ancelotti holder døra vid åpen for 21-åringen denne sesongen, nå er det opp til Rodrygo.

LES OGSÅ: Football-Insider: Liverpool og Jude Bellingham enige