Dette er IKKE bildet av en sør-amerikaner som mistrives. (foto: united, twitter)

Før Burnley-kampen gikk Solskjær ut og pekte mot den lyseblå delen av Manchester: «Større forsprang har vært hentet inn tidligere i Premier League», og la til at United skal gjøre sin del av jobben i de resterende kampene.

Og Solskjær holdt ord. 3-1 på hjemmebane over arbeidsgjengen til Sean Dyche er solid, spesielt når Burnley er kjent for å gi de største klubbene problemer.

Les: Sjokk og vantro: Manchester United pruter!

Mason Greenwood har for alvor våknet opp på tampen av denne sesongen. Som Erling Haaland er det lett å glemme at det dreier seg om smågutter, sammenlignet med veteranen Edinson Cavani. Disse unggutta skal ha kamper uten scoring før gribbene hyler om måltørke.

19-åringen er hvertfall tilbake til sine beste perioder fra forrige sesong. Timingen er mildt sagt upåklagelig.

United hadde noen sjanser med Rashford før pause, men Burnely forsvarte seg til 0-0. Etter pausen var det tid for Greenwood-show. Tre minutter ut i andre omgang var Rashford på løp på venstrekanten, sendte ballen på tvers av feltet, fiffig overhopp av Fernandes til Greenwood som ventet bakerst i feltet: 1-0.

Dette går veie… Begynte United-supporterne å tenke, før Burnley to minutter senere hadde utlignet.

Men der United tidligere har blitt stressa og kavete, malte United-maskinen i stykker Burnley-forsvaret. Greenwood igjen, til 2-1.

Les på F7: Nicklas Bendtner er like dårlig til å kjøre Porsche som å ta taxi

Burnley jaget utligning de siste seks minuttene av kampen, noe som åpnet opp for kontra fra United, kort sagt perfekte arbeidsforholdene for bueskytteren Cavani: 3-1.

66 poeng på PL-kontoen, bare 8 bak Manchester City. Guardiola er garantert ikke komfortable før mandagens Leeds-kamp.

United har fått øye på ryggen til byrivalen og haler innpå.

Les: Ber United velge Harry Kane foran jyplingen Haaland