(foto: tottenham, twitter)

Football-London har loddet stemingen hos kildene sine og kommet til konklusjonen: Sannsynligheten er stor for at Daniel Levy betaler ut José Mourinho hvis Tottenham ikke når Champions League-kvalikplass. Skal Tottenhams styreleder ta denne beslutningen, begynner det likevel å haste.

For i Tyskland har det skjedd så mye på manager-siden den siste måneden, som garantert vil påvirke et Tottenham på managerjakt. For ifølge Football-London er Levy en stor fan av Julian Nagelsmann, som i en alder av 33 år har rukket å bli en veteran som virkelig har lært seg the ropes.

Les: Kan bli billigere å sparke Mourinho, men da har Tottenham allerede tapt

Som leder for RB Leipzig har Nagelsmann skapt trøbbel for Bayern München, Manchester United og flere av gigantene. Et perfekt utgangspunkt når Tottenham skal ha manageren som skal bygge på Pochettinos arbeid, rydde opp i Mourinhos (jepp, litt stygg) og lede Tottenham til topps.

Så kom meldingen fra Joachim Löw om at han gir seg som Tysklands landslagstrener allerede etter EM-sluttspillet i sommer. Dette satte igang en prosess som gjorde Bayern München og Liverpool nervøse. Hansi Flick og Jürgen Klopp står ubestridt øverst på kandidatlista til det tyske fotballforbundet.

Liverpool-supporterne kunne puste lettet ut, Bayern Münchens sportsdirektør sørget for «å motivere» Flick denne uken til å gå for exit til sommeren.

Les på F7 Popidol: Nå kommer du tett på livet til Georgina Rodriguez kjæresten til Ronaldo

Dermed bør det være klart: Hansi Flick blir den neste treneren for Die Mannschaft. Så hva har dette med stakkars Daniel Levy å gjøre?

Har ikke tid til å tvinne tomler denne gangen.

Den tomme regissørstolen i Bayern. Når Karl-Heinz Rummenigge ikke kan få Jürgen Klopp, er Julian Nagelsmann toppkandidat deluxe.

Flicks avgjørelse om exit betyr at Bayern har gått fra å tenke på det, til fullt fokus på managerjakten der et konkret tilbud til Nagelsmann garantert allerede er snekret sammen.

Racet om Julian Nagelsmann er kickstartet fra og med denne uken. Daniel Levy har ikke tid til å tvinne tomler denne gangen, noe som fremtvinger en avgjørelse om Mourinho i god tid før sommeren.

Les: Ber United velge Harry Kane foran jyplingen Haaland