Har litt av en kabal som skal gå opp. (foto: united, twitter)

Frenkie de Jong var del av en av de snodigste overgangsprosessene i sommer. Manchester United hadde bestemt seg for å hente Ten Hags tidligere midtbanegeneral, Barcelona var tvunget til et salg som kunne bringe inn opp mot milliarden, hovedpersonen selv nektet å forlate Camp Nou. Det var smått forventet at vi skulle ta fatt på en ny runde etter Barcelonas altfor tidlige exit fra Champions League, men nå har stemningen snudd hos La Liga-giganten.

Det er sportsdirektør Jordi Cruyff som er sendt ut for å overbevise verden om at Frenkie de Jong er og skal være Barca-spiller.

LES: Manchester United har bestemt seg for å følge Rangnicks sterke anbefaling

-Frenkie blir hos oss. Han er en elsket spiller som vi forventer mye av, for han er meget talentfull, begynner Cruyff til spanske Sport.

Okay, det kunne vært en bla, bla-kommentar uten særlig innhold, men så spisser Cruyff junior uttalelsene.

-Han er ikke lenger til salg, og han har en meget viktig rolle i klubben. Det var muligheter for ham (til overgang), men realiteten er at han er her og har en viktig rolle, kommer det fra Barcas sportsdirektør.

Ikke lenger til salgs. End of story. Vi mener fortsatt Man United ikke har nytte av spillere som stritter imot å bære United-drakta. For oss blir dette endelig en slutt på denne røra.

LES OGSÅ: Spansk media: Barcelona klar for å sende Kessie til Tottenham