"Vår mann" i kraftfullt gjennombrudd. (foto: sheffield, twitter)

Klubben er ikke beskjeden når de skal beskrive leieavtalen de har skaffet med James McAtee fra de regjerende Premier League-mesterne: «Et av de største talentene i engelsk fotball».

Lista på forventingene til 19-åringen legges høyt fra start. Den offensive midtbanespilleren har gått Manchester City-skolen, der 6 seniorkamper hos Pep Guardiola viser at klubben har en plan for McAtee. Når City blant disse kampene gir spilleren smaken både på Premier League og Champions League, da er signalene om en fremtid på Etihad sterke.

Denne sesongen handler det om å gi McAtee mest mulig action på kamparenaen. Avtalen er klar med Sheffield United, som ikke klarer å holde igjen på hvor stolte de er av signeringen.

-Jeg tror at vi var den eneste klubben i Championship som han ønsket å prate med blant interessen fra Premier League og utlandet. Vi gjorde vårt beste, vi fortalte James hva han kan forvente av oss, men også hva vi forventer – og så valgte han oss, sier manager Paul Heckingbottom til klubben hjemmeside.

LES: Tok helt av da Kasper Schmeichel entret scenen i Nice

Vi gratulerer!