Har sett at det ikke funker uten van Dijk. (foto: liverpool, twitter)

Hva har egentlig skjedd det siste halve året? Etter Champions League -og Premier League-titlene virket det som «alle» ville spille for Jürgen Klopp og Liverpool. I vinter da de røde trengte det som mest, begynte potensielle forsterkninger å takke nei.

Selv om Liverpool fikk inn Ben Davies og Ozan Kabak fra Schalke, er det vel ingen tvil om at Klopp siktet høyere. Vi håper virkelig de to midtstopperne kan hoppe inn og bidra til å stanse svalestupet ned Premier League-tabellen, men må innrømme at det er surt å høre at et potensielt skikkelig Liverpool-materiale takket nei til Anfield.

Duje Caleta-Car hos Marseille.

Det gikk rykter om at Liverpool siktet seg inn mot den kroatiske midstopperen, nå bekrefter 24-åringen at det kom et tilbud fra Anfield.

-I dag er det Champions League og jeg kommer til å se begge kampene. Jeg mottok et tilbud fra Liverpool, og det var en ære å vite at en sånn stor klubb ville ha meg, begynner midstopperen til Get French Footbal News.

Fikk tilbud, følte seg beæret. Så hvorfor si nei til en av verdens største og kuleste klubber?

Les: Rooney mener noe av det viktigste i Premier League forsvinner

-Jeg besluttet sammen med klubben at jeg skulle bli. Marseille er en fantastisk klubb, og jeg har fortsatt mye å lære her, avslutter Caleta-Car.

Har Liverpool mistet appellen, eller skal vi skylde på det engelske været? Uansett, på vegne av Liverpool-supporterne: Grrr.

Les: Noen flybilletter og en leilighet kunne ha sikret Manchester United Dayot Upamecano