Akademispillerne vet at Lampard digger ungdommelig kraft. (foto: chelsea, twitter)

Midtbanespilleren har allerede fått Premier League-debuten sin i 4-0 overkjøringen mot Everton. Nå sikrer Chelsea at 18-åringen ikke finner på noe tull utenfor Stamford Bridge.

Tino Anjorin blir beskrevet som en av de aller beste av neste generasjon Chelsea-spillere som blir klekket ut på akademiet på Cobham Training Centre.

Les: Spansk media: Real får ikke ryddet plassen til Martin Ødegaard

Chelsea-systemet vet godt at en kommende storstjerne på 18 ikke har samme tålmodigheten som unge spillere på Lampards tid, og sørget for at spilletid på førstelaget skulle vise klubbens vilje til å gi spilleren de riktige utviklingsmulighetene i London.

Nå er også 18-åringen, med bare femten måneder igjen av kontrakten, overbevist. Partene er enige om ordlyden i langtidskontrakten, men har fortsatt tilgode med å gjøre den formelle signeringen.

-Jeg ønsker å score, jeg ønsker å skape. Innen fem år skal jeg være en leder i klubben og hjelpe unge akademispillere til å få sitt gjennombrudd, sier 18-åringen til The Independent.

Les: La Liga gir 15 dagers varsel

Frank Lampard har en klar strategi om å bygge opp lokale unge spillere og gi dem tillit. Vi tenker dette motiverte Anjorin til å beholde den blå drakten.

Mason Mount, Ruben Loftus-Cheek, Reece James, Fikayo Tomori, Billy Gilmour, Ian Maatsen, Armando Broja og Jamie Cumming er alle ferske a-lagsspillere som har forlenget kontrakten.

Frank Lampards fremtidige Chelsea begynner virkelig å ta form.

Les: Skal bli bedre enn Haaland – nå står toppklubber i kø for Jonathan David