Skal bli best i verden. (foto: david, twitter)

Den kanadiske spissen kom til Gent og belgisk toppliga sommeren 2018. 14 scoring og 5 assists på 43 kamper senere hadde han etablert seg som en av de store talentene i Europa.

Og hvis noen skulle tro Jonathan David var et blaff: Denne sesongen endte med 23 scoringer og 7 assists på 40 kamper.

Les: Spansk media: Real får ikke ryddet plassen til Martin Ødegaard

Hos flere Premier League-klubber skal det ikke være tvil om kanadierens potensiale til å prestere i verdens tøffeste liga.

The Guardian tok turen for å finne ut mer om spilleren det viskes om på balløya, og om hvordan kurtiseringen fra toppklubbene påvirker ham.

-Jeg ønsker å ta et stort steg videre og må være sikker på at jeg får nok spilletid for å utvikle meg. Jeg ønsker ikke å gå til en klubb og sitte på benken. Jeg skal bli den beste spissen i verden. Det er målet mitt. Premier League er den beste ligaen i verden med tøffest konkurranse, så det er helt klart at jeg vil trives med å spille der i fremtiden, sier David til The Guardian.

Les: Nytt album fra David Bowie

Ifølge Teamtalk har Mikel Arteta satt opp David som et mulig mål, med usikkerheten rundt både Pierre-Emerick Aubameyangs and Alexandre Lacazettes fremtid i London.

Når Barcelona, Manchester United, Liverpool og Bayern München også skal ha meldt sin interesse, skjønner vi potensialet til kanadieren.

Spennende.

Nå er den belgiske fotballsesongen avsluttet, så David vil ha rikelig med tid til å tenke på neste trekk som sikrer utvikling mot å bli best.

Les: Sky Sports: Barcelona dytter inn Griezmann i spektulær overgang