Et tap for Tyskland. (foto: bayern, twitter)

Da Karl-Heinz Rummenigge måtte ut tidligere i år og avvise ryktene om at det var full konflikt mellom sportsdirektøren og Hansi Flick, skjønte vi noe var på gang. På lørdag kom bekreftelsen.

Hansi Flick tok over et Bayern i fall (sammenlignet med forventingene) i 2019. Niko Kovac fikk aldri orden på sakene hos Bundesliga-giganten, nå skulle assistenten redde sesongen. Det endte med trofeer i Champions League, Bundesliga og DFB Pokalen.

Les: Klasker 1,2 milliarder på bordet til Dortmund

Denne sesongen ser det ut til å bli nok en Bundesliga-tittel, mens Pochettino sørget for at det ikke blir back-to-back i Champions League.

For Flick er det uansett over til sommeren.

-Jeg har fortalt laget at jeg etter kampen mot Paris fortalte klubben at jeg vil ut av kontrakten min til sommeren, sier Flick ifølge Sky Sports.

Oj.

Les: Nicklas Bendtner er like dårlig til å kjøre Porsche som å ta taxi

Det som Mauricio Pochettino beskrev som verdens beste klubb står dermed uten leder om noen få måneder. Karl-Heinz Rummenigge ba det tyske fotballforbundet om å holde seg langt unna Flick da Joachim Löw meldte at han trekker seg etter EM-sluttspillet. Nå kan vi ikke skjønne annet enn at Die Mannschaft har skaffet seg en av de mest suksessrike trenerne på markedet akkurat nå.

Hva Bayern bestemmer seg for, blir ekstremt interessant. Blir det en intern kandidat, eller skal Karl-Heinz ut og stjæle én fra rivelene…

Les: Gavepakke til Dortmund