Eintracht Frankfurt er årets store overraskelseslag i Bundesliga, de ligger på fjerdeplass og var før kveldens kamp i praksis klare for Champions League. – De var hele 13 poeng foran Borussia Dortmund som overraskende ikke er med i toppkampen.

I kveld kjørte Borussia Mönchengladbach over Eintracht Frankfurt og vant 4-0 lørdag. Det var en en gavepakke som gjør det mulig for Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund å komme inn blant fire beste i Bundesliga. – I morgen får vi se om de velger å pakke opp gavepakken.

Les: Klasker 1,2 milliarder på bordet til Dortmund

I morgen tar Borussia Dortmund i mot Werder Bremen som er ute av form, de har tapt sine fire siste kampen og raser nedover tabellen.

Etter Frankfurts tap kan Haaland og co redusere ledelsen ned til fire poeng før det gjenstår fem kamper av sesongen. Matthias Ginter, Jonas Hofmann, Ramy Bensebaini og Hannes Wolf scoret målene for Gladbach.

Tapet kommer kun dager etter at Frankfurt-trener Adi Hütter annonserte at han forlater klubben til fordel for nettopp Borussia Mönchengladbach neste sesong.

På toppen av tabellen i Bundesliga vant Bayern München 3-2 mot Wolfsburg, og økte ledelsen sin i ligaen til syv poeng.

Les på Engelske Klubber: Alexander Tettey er tilbake i Premier League

Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt 4-0

10′ 1-0 Matthias Ginter
60′ 2-0 Jonas Hofmann
67′ 3-0 Ramy Bensebaini
90′ 4-0 Hannes Wolf