I dag tidlig klinte BBC til i et ærlig øyeblikk med en tikker som har fått internett til å koke. Noen få sinte, men de fleste synes statskanalen treffer blink.

Englands mest leste sak akkurat nå!

Morgenfugler (0945) oppdaget til deres store glede at mens innslaget handlet om tennis viste BBCs nyhetsticker teksten «Manchester United er søppel» og «værregn overalt». (engelsk uttrykk)

Det hadde vært et kurs i BBC for en trainee i bruk av ticker som skulle vært intern og aldri lagt ut på skjerm.

Glade brukere av sosiale medier skryter av BBC for å være «rettferdig og nøyaktig» i sin representasjon av Manchester United.

Les: Luis Suarez lurt – igjen

Mens rapporter fra French Open ble vist på skjermen, dukket ordene «Manchester United er søppel» opp nederst på skjermen.

Dette ble raskt etterfulgt av uttrykket «Værregn overalt», noe som naturlig nok førte til forvirring blant skarpsynte seere.

Manchester United ende på sjette plass i Premier League, med en målforskjell på null og nærmere i poeng til nedrykksstreken enn rivalene Manchester City, som ble seriemestre.

Litt over to timer senere ba BBC News-programleder Annita Mcveigh om unnskyldning for feilen og enhver krenkelse den kan ha forårsaket blant supportere til Manchester United.

Les: Se Tom Cruise kjøre utenfor et stup på motorsykkel i «Mission: Impossible 7» trailer

«Akkurat mens vi er på temaet fotball litt tidligere har noen av dere kanskje lagt merke til noe ganske uvanlig på tickeren som går langs bunnen av skjermen med nyheter som kommenterer Manchester United, og jeg håper at Manchester United-fansen var» ikke fornærmet av det.

‘La meg bare forklare hva som skjedde – bak kulissene trente noen på å lære å bruke tickeren og sette tekst på tickeren slik at de bare skrev tilfeldige ting, ikke for alvor, og den kommentaren dukket opp.

«Så beklager hvis du så det og du ble fornærmet og du er en fan av Manchester United, men det var absolutt en feil og det var ikke ment å vises på skjermen.

Sophie Hall skrev at hun var «glad for at noen satte Roy Keane som ansvarlig for BBC News-tickeren», en referanse til den tidligere Manchester United-spilleren som har sterkt kritisert klubben for deres prestasjoner i år.

BBC-programleder Clive Myrie, som er en frittalende Manchester City-fan, spøkte: «Jeg hadde ingenting med dette å gjøre!!»

Sarah Noble la til: «Det eneste som er galt er at det ikke er nyheter; alle vet allerede at United er søppel.

Til og med Manchester United-fans var enige om at klubben er søppel og tok til Twitter for å si deres synspunkter.

For et par timer siden ankom Manchester United sin nye manager Erik ten Hag Old Trafford for første gang, han følte seg hjemme med en gang!