Martinez, (foto: martinez, twitter)

Antonio Conte har fått sine fem forsterkninger (kommer trolig én til de neste dagene) halvveis inne i juli. Real Madrid bommet på Kylian Mbappé, men Ancelotti sier seg mer enn fornøyd med det som ender med to signering, fortsatt halvveis inn i i juli. Hos Manchester United har situasjonen vært det stikk motsatte.

Tyrell Malacia rakk så vidt turen til Thailand, Christian Eriksen-signaturen kom på plass denne uken, men fortsatt er det stor usikkerhet rundt 2-3 forsterkninger Erik ten Hag har bestilt. Nå ser det ut som det endelig har løsnet på forhandlingsrommet i Amsterdam.

LES: Kalidou Koulibaly får oppfylt sin drøm om Premier League

Det handler om Lisandro Martinez. Arsenal har i lengre tid jobbet steinhardt for å lirke til seg Martinez fra Ajax, men Manchester United kom på banen og ble tilsvarende intense på forhandlingsrommet i Amsterdam. Ifølge De Telegraaf var Arsenal i sterk posisjon til signering, men bremsen ble satt på av spilleren selv.

Den nederlandske avisen hevder det var argentineren som selv presset på for at det skal ende hos Manchester United. Denne uken kommer det hele på plass, Erik Ten Hag får sin midtstopper til Old Trafford.

Ifølge BBC er United og Ajax på lørdag enige om en overgangssum på 45 millioner pund, der argentineren er satt på flyet til Manchester for medisinsk test og siste detaljer på plass.

BBC melder midtstopperen ikke sendes videre til Australia, men skal møte sine nye medspillere 24. juli.

Dette er spilleren Erik ten Hag virkelig har ønsket seg etter å ha sett hva Manchester United mangler. Vi aner det kan bli en interessant kamp om spilletiden i midtforsvaret til United fremover – noe som er et sunnhetstegn.

LES: Da kan Arsenal-supporterne begynne å glede seg

Det begynner faktisk å løse seg for Man Utd også, fortsatt bare halvveis inn i juli. Dette kan bli skikkelig bra.