Nicolas Pepe

Da Arsenal i 2019 hentet høyreving Nicolas Pepe fra Lille for 72 millioner pund fikk London-klubben applaus for at de endelig tok frem det store sjekkheftet og satset på en spiller som «allerede hadde bevist sine ekstreme ferdigheter».

27 åringen er fortsatt den dyreste spilleren Arsenal noen sinne har kjøpt. Det Pepe har levert for The Gunners de tre siste sesongene forsvarer ikke på langt nær investeringen. – Nå selges han til en brøkdel av prisen, noe som har vekket interessen til Leeds.

Sist sesong ble det enda verre for Nicolas Pepe, Bukayo Saka er den ubestridte nr. 1 på høyrekanten. – Det resulterte i bare 20 ligakamper, hovedsakelig fra benken. Pepes tid i Emirates er med stor sannsynlighet over. Han har havnet på Arsenal sin topp syv liste som spillere de vil sende vekk. – De trenger å selge for å rydde plass for spillere som kommer inn.

Les: Arsenal fortsetter å bruke store penger, hoster opp en halv milliard for spilleren de «tapte» i fjor

Diario de Sevilla som naturlig nok er tett på hva som foregår i Sevilla, melder at de fortsatt er svært interreserte. De hopper bukk over det de har sett fra Pepe i Arsenal og fokuserer på hva han fikk til i Ligue 1. Sevilla var i konkurranse med Arsenal om Pepe, men klarte ikke følge den heftige prisingen.

Pepes lønn på nord for £100 000 i uken er også et problem. Sevilla vil trolig be om kraftig lønnskutt.

Pepes prislapp desimot er ikke noe problem for noen av frierne, Arsenal krever bare 25 millioner pund, noe som er omtrent 1/3 del av det de selv betalte.

Tre friere til navngitt – inkludert Leeds
En retur til Frankrike med Marseille eller Lyon er aktuelt, selv om det mest spennende alternativet utvilsomt er Leeds United. – De hvite tenker på Pepe som en erstatter Raphinha som ble solgt til Barcelona for 58 millioner euro.

Leeds har allerede signert Luis Sinisterra fra Feyenoord, selv om colombianeren primært opererer på venstre ving. – Det vil sannsynligvis skyve Daniel James til høyre. Pepe kan bli sett på som konkurranse eller til og med en oppgradering.

Les: Errol Musk, den ‘grusomme’ faren som har begått ‘alle forbrytelsene du kan tenke deg’

Pepe skal ha byttet agent i mai i håp om å smi en exit denne sommeren.