Mattias Svanberg

Mattias Svanberg forlater Bologna for tyske Wolfsburg.

– Jeg kjente med en gang hvor mye de ville ha meg her, sier Svanberg til klubbens hjemmeside.

Det har lenge vært ryktet om at Mattias Svanberg forsvinner fra italienske Bologna. Først gikk det rykter om overgang til Premier League og Southampton, deretter flytting innen Serie A til Napoli, men nå er det klart at det blir en overgang til Bundesliga og storklubben Wolfsburg. Det bekrefter klubben på sine nettsider lørdag formiddag.

Les: Sky Sports: Breel Embolo ferdig hos Gladbach – nå venter Champions League spill

– Selv om han bare er 23 år, er Mattias utrolig erfaren og har kommet langt i utviklingen. Han er en veldig aktiv og teknisk sterk midtbanespiller. Vi er ekstremt glade for å få inn en spiller av hans kaliber og potensial til Wolfsburg, sier sportsdirektør Marcel Schäfer.

Les: Errol Musk, den ‘grusomme’ faren som har begått ‘alle forbrytelsene du kan tenke deg’

Mattias Svanberg om klubbvalget:

– Da jeg snakket med de ansvarlige her i klubben, kjente jeg umiddelbart hvor mye de ønsket at jeg skulle signere for Wolfsburg. Det var veldig viktig for meg. Jeg har de beste forutsetningene her for å utvikle meg som spiller og jeg tror jeg kan hjelpe laget til suksess. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at vi skal oppnå suksess i Bundesliga og spille internasjonale konkurranser igjen, sier han til nettstedet.

Totalt ble det ni mål og åtte målgivende på 122 kamper for Bologna for Mattias Svanberg.

Les: Kalidou Koulibaly får oppfylt sin drøm om Premier League