Robert Lewandowski med familie

Den svært solide tyske storklubben Bayern München er den rake motsetningen til Barcelona som gjennom mange år har brukt penger som om det ikke er en morgendag. Barcelona har sendt over tre forskjellige bud på Robert Lewandowski og fått nei på dem alle. – Ikke bare er budene for lave, de vil ha alt betalt på forskudd for de tror de spanske gigantene vil eksistere om «ett eller to år».

Det er flere hindringer i veien for en overgang med andre ord enn det faktum Bayern München absolutt ikke har lyst til å selge. Athletics Raphael Honigstein melder at Bayern har fortalt Barca at de ikke er forberedt på å akseptere en avtale inkludert avdrag og ønsker betalt på forhånd.

Les: Paulo Dybalas agent landet i Manchester for et par timer siden

På «The Totally Football Show» sa den tyske fotballeksperten: «Bayern har fortalt Barcelona at vi ikke vil ha noen avdrag fordi vi ikke er sikre på at du kommer til å være der om ett eller to år, vi vil ha alle pengene på forhånd, i kontanter.

«Det er et av avtalens svært vanskelige punkter.»

33 år gamle Lewandowski har hatt åtte særdeles produktive og troféfylte sesonger i Bayern siden han flyttet fra Borussia Dortmund.

Han har scoret svimlende 344 mål på 375 kamper for klubben, blant annet vunnet åtte Bundesliga-titler og Champions League i 2020.

Les: Bjørnebye sørger for det perfekte springbrett ut i verden for Aalesund-spiss Sigurd Haugen