Paulo Dybala

Bare noen timer etter Inter Milan-direktør Giuseppe Marotta fortalte at Inter Milan var godt dekket i angrepet og at Paulo Dybala er overflødig tok agenten til Paulo Dybala kontakt med Manchester United for å meddele den argentinske angriperen likevel var interessert.

Paulo Dybala har allerede sagt farvel til Juventus-fansen og mot den gamle dame sine ønsker valgte han å gå til Inter Milan istedenfor klubber som spilte i andre ligaer enn den italienske.

Les: Har ikke bruk for klubbløse Dybala etter ankomsten til Mkhitaryan og Lukaku

En grunn Paulo Dybala i første runde sa nei takk til Manchester United var ønske om å spille førstefiolin. Da Cristiano Ronaldo kom til Juventus fra Real Madrid i 2018 havnet Dubala i skyggen, han ønsker ikke havne i den samme skyggen igjen.

Vi vet fra før at Tottenham, Arsenal og ikke minst Manchester United har ønsket Dybala i lang tid, Spurs var nær en overgang i 2019 og de røde djevlene har vært nær mange ganger de siste årene. Sky Sports melder at samtaler med høy intensitet og fokus har startet og at det går mot en snarlig avklaring.

Manchester United manager Erik ten Hag har i utgangspunktet krevet en lang liste med forsterkninger. – Listen blir enda lenger hvis Cristiano Ronaldo gjør alvor av sin intensjon om å forlate Old Trafford.

Dybala som har vært syv sesonger i Torino scoret 115 mål og var med å vinne fem Serie A-titler for Juventus.

Les: Bjørnebye sørger for det perfekte springbrett ut i verden for Aalesund-spiss Sigurd Haugen