Har pekt på Laimer. (foto: bayern, twitter)

Leipzig-manager Domenico Tedesco ledet klubben trygt i mål forrige sesong med cuptittel og Champions League-billett. Nå vil han ha full oversikt over troppen inn i sin første hele sesong (forhåpentligvis). Det er spesielt én spiller han ønsker å ha ro rundt.

Alexander Sørloth er invitert inn for ny sjanse på RB Leipzig-treningene i sommer, for Konrad Laimer er det en helt annen situasjon. Ifølge Bild presser midtbanespilleren på for overgang til Julian Nagelsmann. Kontraktsutløp er neste sommer, men ifølge Bild har den østerrikske landslagsspilleren gitt beskjed om at han ønsker å si ja til tilbudet fra Julian Nagelsmann og gjengen allerede i sommer, der de personlige betingelsene er ferdig forhandlet.

LES: Bayern tror ikke Barca vil eksistere om «ett eller to år»

Tedesco fikk nylig spørsmål om Laimer.

-Han er vår spiller, og det er sånn jeg planlegger. Hvis det blir endringer, skjer det ikke 28. august. Det er deadlines, sier Tedesco.

Okay, noe er på gang. RB Leipzig hentet Laimer fra lillebror Salzburg i 2017, siden den gang har den sentrale midtbanespilleren etablert seg som bunnsolid i Bundesliga, med 160 kamper i Leipzig-drakta.

En spiller Julian Nagelsmann vil ha med seg.

Ifølge Bild krever Leipzig rundt 30 millioner euro for å slippe spilleren til rivalen, en rimelig stiv pris med ett år igjen av kontrakten. Det kan ha sammenheng med at Red Bull-gjengen er mektig forbanna på Bayern, som først tok Upamecano, så Naglesmann, så kaptein Sabitzer.

LES: Manchester United-supporterne får en spiller i Christian Eriksen de virkelig, virkelig har savnet

Men det er noe med giganten i München, de pleier å få viljen sin til slutt i Bundesliga. Vi tipper Laimer starter i Bayern-drakta.