Benjamin Pavard koser seg på landslagssamling

Den tyske storklubben vet av erfaring at det ikke er spesielt lurt å holde på en spiller som ikke trives på laget. – Dog er historien til den franske høyrebacken Benjamin Pavard litt utenom det vanlige.

Det har vært flere «trefninger» i høst og frem til VM pausen. – Flere tyske medier inkludert Bild har meldt om stor misnøye blant Pavard sine lagkamerater som klager på «hans lave Kvalitet». – Som en anonym spiller sa til den tyske avisen. «Det er helt greit å være litt arrogant hvis du er knallgod, men hvis du er dårlig samtidig er det noe du ikke slipper unna med».

Bayern München som er svært sterke ut i år har i Julian Nagelsmann en manager som liker sterke personligheter, han har snudd litt på det og sagt at hvis Pavard trives og ønsker å bli vil han jobbe for å fjerne de mest skadelige gnisningene.

Les: Newcastle går etter Atletico-stjerne som helst vil til Manchester United

Forsvarsspilleren har selv åpnet opp om å fortale fra den tyske giganten, og nå hevder den tyske overgangsjournalisten Christian Falk, i sin podcast Bayern Insider, at Bayern trolig vil gå med på å la Pavard gå.

Les på Popidol: «Troll» fortsetter å sette rekorder verden over

Bayern München ønsker i utgangspunktet å forlenge 26-åringen, som har kontrakt til juni 2024, men Falk tror de vil gi opp hvis han ikke lenger trives med laget.