Solen har skint i Dubai, men ikke på alle. (foto: liverpool, twitter)

Det er sikkert flere enn oss som er lei av å ha fokus på skader, men dessverre er dette en del av fotballen som kan påvirke resultatene fremover. Liverpool er godt inne i treningsoppholdet i Dubai, mens Jordan Robertson, Alisson, Fabinho og van Dijk kjemper om VM-tittelen.

Jürgen Klopp melder at alt står bra til med spillerne som skal med i treningskampen mot Lyon på søndag, men én varsellampe blinker – igjen.

LES: Har vunnet kampen om verdens største talent

Da Luis Diaz ble hentet til Anfield i januar 2022 akklimatiserte kolombianeren seg til Premier League fra første løp på engelske gressmatter. I løpet av kort tid skjønte Liverpool-supporterne at Klopp hadde fått seg et nytt angrepsvåpen. Forventningene var derfor store da det ble sparket i gang for venstrevingens første hele sesong i den røde drakta.

Så smalt det i kampen mot Arsenal. Venstre kne ble skadet, først to måneder senere er kolombianeren smilende tilbake på treningsfeltet – i Dubai. Dette var på tirsdag og onsdag. På fredag var lykkerusen over.

-Alt er bra med guttene, de er her, begynner Klopp før søndagens kamp mot Lyon.

-Det som ikke er bra, er at vi er nødt til å se an med «Lucho». Han merket noe, og vi trenger ytterligere undersøkelser, sier Klopp til klubbens hjemmeside.

LES: Bayern München lar arrogante Benjamin Pavard gå

Ikke bra. Vi ønsker Diaz speedy recovery, Liverpool trenger ham sårt.