.

Det har lenge vært en konflikt mellom manager Diego Simeone og Joao Felix. – For noen dager siden ble det klart at Atletico Madrid tok parti med sin manager og la 23 åringen ut for salg.

FootballTransfers melder at Newcastle er blant klubbene som er interessert i Joao Felix, men at Atletico Madrid-stjernens preferanse er å lande en overgang til Manchester United.

Magpies er ikke alene i jakten, Marca meldere at Chelsea, Arsenal og Aston Villa alle går etter spissen som skal være verdt omtrent 34 millioner euro, et godt stykke unna det Atletico Madrid i sin tid betalte.

Les: Emile Smith Rowe tilbake!

Newcastle manager Eddie Howe som virkelig har fått fart på laget og befinner seg midt i en imponerende vinnerrekke, kan nå med stadig større sikkerhet love sine nye spillere de kommer til å delta i fotballens mest prestisjetunge turnering Champions League. 3.plassen i Premier League er en stor fordel på overgangsmarkedet.

Det at Joao Felix er så misfornøyd og at Atletico Madrid har gitt opp å få kamphanene til å røyke fredspipe gjør at Newcastle tror de kan handle med rabatt. – Det kan bli vanskelig, Manchester United, som har hatt Joao Felix et stykke nede på interesselisten en stund, skal være mer på ballen etter landslagskollega Cristiano Ronaldo sluttet.

Det blir trolig ikke Premier League likevel. For øyeblikket antas det at den sannsynlige destinasjonen er Paris Saint-Germain, med Bayern München også blant klubbene som ønsker å hente inn den portugisiske landskampen.

Vi blir også fortalt at Atleti kan godta et lån med en kjøpsopsjon i vintervinduet, med €100-140 millioner forventet for spilleren til sommeren. Det er ikke klart på dette tidspunktet om laget vil være villig til å akseptere betalinger i rater, noe Newcastle ønsker å gjøre for å sikre at de oppfyller Financial Fair Play-restriksjoner.

Les på Popidol: «Troll» fortsetter å sette rekorder verden over

Felix, som ble kåret til årets spiller i Atletico Madrid i 2021/22, deler samme agentbyrå som Ronaldo og spilleren ønsker sterkt å flytte til Old Trafford. – PSG har størst interesse, men deres nåværende stjernespekkede angrepsoppsett betyr at Felix ikke ville være en garantert starter for dem. Interessen deres for Marcus Rashford kan imidlertid gi en interessant dynamikk.

Felix har scoret 33 mål for Atleti siden han kom fra Benfica for €126 millioner i 2019. Han har spilt 129 kamper for Los Colchoneros så langt.