Vet å presse opp ukelønna.

Den tyske backen Antonio Rüdiger er misfornøyd med det meste, alt fra at FIFA gir han for lite fart og tekniske ferdigheter, til at forsvarsspillere generelt tjener mindre en angrepsspillere og ha fargen på Chelsea drakten ikke alltid står helt i stil til hans kreative frisyrer.

Likevel han sprudler på banen og leverer et forsvarsspill på ekstremt høyt nivå. Antonio Rüdiger har en kontrakt som går ut til sommeren. London-klubben har tilbudt ham en lønnsøkning til 8,5 millioner euro per år, som spilleren anser som «et slag i ansiktet» ifølge tyske medier.

Les: Rangers har funnet mannen som skal fotballkrige erkerivalen i senk

Rüdiger vil gjerne bli, men han vil ha skikkelig betalt!. Vi vet fra før at «alle» Premier League klubber klør etter å få signert det som må være en av Europas aller beste spillere om dagen. Også Bayern München er på ballen og overrasker stort med å ikke være sparsommelige som de pleier. – Kan tenkes de har lært av avgangen til forsvarsspiller David Alaba. – Han ønsket høyere lønn og dro fra den tyske giganten til Real Madrid.

Sport Bild er villig til å betale Rüdiger tolv millioner euro i året – noe som er en dobling av hans nåværende årslønn. Bayern kan tilby Rüdiger en forhåndskontrakt i januar når han har seks måneder igjen av kontrakten med Chelsea.

Rüdiger har så langt spilt 15 kamper denne sesongen og har blitt notert for ett mål og en assist. I løpet av sin tid med Chelsea har han vunnet Champions League, Europa League, European Super Cup og FA Cup.

Les: Marina Granovskaia sitt smarte Conor Gallagher valg ser ut til å spare Chelsea for over en milliard

Manchester United, Liverpool, Crystal Palace, Juventus, Real Madrid og Paris Saint-Germain har alle tatt frem de store kalkulatorene.