Hoppende glad fotballkriger da serietitlen var sikret.

Steven Gerrard skapte lys hos Rangers-supporterne. Etter nesten et tiår i skyggen av erkrivalen Celtic ledet Liverpool-ikonet klubben til serietittel forrige sesong. Så stakk han.

Tilbake sett Rangers-supportere i sjokktilstand før det ble erstattet med sinne. Hvordan kunne han, midt i sesongen!

Les: En av historiens råeste frisparkskyttere gir seg som sportsdirektør

Det er trolig bare Rangers-supporterne som ble overrasket over at Gerrard takket ja til en perfekt mulighet i Premier League. Aston Villa gir Gerrard muligheten til å bygge videre på det han har fått med seg av erfaring i Scottish Premiership – og ikke minst få utfordringene som skal gjøre ham klar til å ta over når Mester Klopp bestemmer seg for exit-døra på Anfield.

For Rangers betyr dette null og niks. Klubben skal følge opp den suksessfulle sesongen og nekte Celtic plassen på toppen og lykkes i Europa. Rangers har fortsatt fire poeng ned til Celtic, nå trenger klubben en trener som kan vidrereføre Gerrards arbeid helt inn.

Ifølge Sky Sports har Rangers funnet erstatteren i Giovanni van Bronckhorst.

Den tidligere nederlandske landslagsspilleren var noen sesonger hos Rangers ved tusenårsskiftet, før han gikk gradene hos Arsenal og Barcelona.

Rangers trenger «en av sine» med den nødvendige internasjonale erfaringen. Etter at van Bronckhorst avsluttet karrieren hos Feyenoord i 2010, har nederlenderen bygd seg opp en trenerkarriere hos Feyenord med to serietitler og to cuptrofeer pluss en gjesteopptreden hos Guangzhou i Kina.

På lørdag ble van Bronckhorst avbildet med Rangers-ledelsen i London, så dette virker bankers. På vegne av Rangers-supporterne kjenner vi en støm av optimisme.

OPPDATERT: Bekreftelsen på ansettelsen kom senere på torsdag.

Les: Dagen etter Andy Carroll signerte, mistet klubben 6 poeng på tabellen