Hadde pekt på én RB Leipzig-spiller til. (foto: bayern, twitter)

Marcel Sabitzer. Den sentrale midtbanespilleren fra Østerrike sto i 39 kamper forrige sesong for Nagelsmann, tidligere i måneden hevdet Bild at Bayern München var enig med RB Leipzig-kapteinen om de personlige betingelsene for en overgang.

Det er en av Bayerns spesialiteter å hente rivalenes viktigste spillere. 27-åringen har ett år igjen av kontrakten, og holder hardt igjen på signatur for forlengelse med RB Leipzig. For Nagelsmann er østerrikeren spilleren han virkelig kunne stole på siden manageren ble hentet til Leipzig i 2019.

Les: Leeds har sikret seg enda et norsk talent

Sabitzer regnes som en av de ypperste i Europa i sin posisjon, og har tjent Leipzig lojalt siden 2014. Her har den sentrale midtbanespilleren levert solide 52 scoringer og 42 assists på 229 kamper.

Vi skjønner at Bild har rett når vi hører uttalelsen fra Bayerns sportsdirektør.

(foto: rb leipzig, twitter)

-Vi ser på ham, og han kunne godt blitt et tema, sier Salihamidzic ifølge Kicker. I fotballens verden betyr dette: Jepp, det stemmer, vi er på saken.

Spilleren har bare ett år igjen av kontrakten hos den største rivalen til Bayern, er en av Nagelmanns mest betrodde fra Leipzig-tiden, og nå en ikke-benektende sportsdirektør.

Dette skjer. Først Upamecano, så Nagelsmann, så Sabitzer.

OPPDATERT: Da har Marcel Sabitzer også byttet side

Les: Ødegaard burde visst ha gjort som Kristoffer Ajer