Gjør mer enn å leve drømmen - leverer også fra dag én. (foto: brentford, twitter)

Vi vet, flåsete og teit sagt. Likevel, etter tre runder i Premier League ser Brentford ut som en klubb som har mye å gjøre i Premier League, mens Arsenal vakler.

Fortsatt tidlig i sesongen og Arsenal har møtt både Chelsea og Manchester City, men null poeng, ni baklengs og ingen (!) scoringer på 270 minutter+, tegner et fotballdystert bilde i London.

Les: Ble hentet opp av Solbakken – nå syvdobler Mohamed Daramy lønna

I Brentford summer biene videre med nok et sterkt poeng mot forrige sesongs 11. beste klubb på balløya. Syv minutter tok det før Ivan Toney hadde ført Brentford opp i ledelse mot Aston Villa på Villa Park.

-Første mål i Premier League. Jeg er her nå. Jeg har jobbet hardt for dette og håper å bli her lenge, sa Toney til BBC Sport etter kampen.

Dessverre kunne ikke Toney hylle seg som matchvinner.

-Vi ga Emiliano Buendia for mye tid (ved 1-1 målet), og han gjorde som han alltid gjør. Vi går inn til hver kamp for å forsøke å ta tre poeng. Vi har vinnermentalitet, uavhengig om det er Aston Villa eller Manchester City, avslutter Toney.

Les på Engelske klubber: Plutselig ble drakta til Cavani en belastning

1-1 og ett poeng til Brentford og Ajer. Martin Ødegaard ble tatt av banen med tjue minutter igjen av kampen på lørdag. 22-åringen hadde da hatt lite å bidra med for å hindre Arsenal fra å bli overkjørt 5-0 av Manchester City.

Per slutten av august ser det ut som Kristoffer Ajer har valgt den riktige klubben.

Les: Leeds har sikret seg enda et norsk talent