I Southampton-drakt. (foto: southampton, twitter)

Den skotske lufta har definitivt gjort 27-åringen godt. På onsdag var Moi sterk bedragsyter til at Southampton skrev historie mot Newport i den engelske ligacupen, på lørdag kom dagen over alle dager.

Elyounoussi har hatt sin del av suksess på fotballbanen, men har også hatt noen spesielt seige år der gjennombruddet i Premier League liksom aldri kom.

Les: Ødegaard burde visst ha gjort som Kristoffer Ajer

Mot Newcastle gikk det en stund mot et tap for Hasenhüttl og gjengen etter Callum Wilsons scoring, ti minutter etter pause. Så var tiden endelig moden for Mois første scoring i verdens tøffeste liga. Seksten minutter før slutt kom vingen til en avslutning rett på keeper, men en retur som Elyounoussi selv satte i mål.

Hvert lag scoret ett hver helt på tampen av kampen til 2-2. Etter kampen var det ikke tvil om at Mois gnistrende gode uke var etterlengtet hos Southampton.

Les på Engelske klubber: Tottenham vant kampen om Pape Sarr