I sommer skrapte Barcelona på døra til tidligere Arsenal-stjerne Marc Overmars, nå sportsdirektør i Ajax med et ønske om å hente stjerneskuddet Frenkie de Jong (21). 

Overmars snakket med ESPN om Jong som en av klubbens viktigste spillere i år og i den forbindelse snakket om budet som var alt for lavt: «Barcelona kom med et bud, men ikke med et som stemmer overens med Frenkies kvaliteter».

Overmars forteller videre at han har fått signaler om at Barcelona vil komme med et nytt og høyere bud i januar, men at deres interesse for å selge midt i sesongen er laber.

Les: Elyounoussi: klubbvalg er aldri tilfeldig

Marc Overmars er forøvrig veldig klar over at Ajax er et skritt på veien til noe større, han spilte selv for klubben fra 1992 – 1997 før han ble hentet av Arséne Wenger til Arsenal. – Og resten er historie.

Med mindre det kommer et meget godt tilbud vil det ikke skje noe før i neste sommer. Frenkie de Jong har det ikke travelt og mener at det vil være i hans beste interesse å bli i Ajax en stund til. – «En bedre skole er det ikke mulig å få»

Les: Ber Barcelona vente

Barcelona er ikke alene om å ville sikre seg midtbanespilleren; Tottenham, Real Madrid og Paris Saint-Germain har alle satt seg på lista.

 

Konkurranse: Delta i vår Champions League konkurranse og vinn NOK 30000