Snart tilbake i kamp? (foto: elyounoussi, twitter)

Mohamed Elyounoussi har det godt i Premier League, men hvis penger hadde betydd alt, hadde han nå spilt fotball der vinteren aldri finner veien.

Elyounoussi har gjort jobben sin så langt og gått rett inn på Southampton-laget. Kanskje ikke så rart, når 24-åringen bruker lang tid på å velge arbeidsgiver.

–Jeg har hele tiden vært opptatt av riktige og fornuftige valg av klubber og spillestil. Når det handler om klubber, har det vært viktig å gå til noen som virkelig ville ha meg og bruke meg som den jeg er, ikke en klubb som vil gjøre deg til en annen spiller enn du er. Det har handlet om treningshverdag, spillestil og omgivelsene rundt, sier Southampton-spilleren ifølge NTB.

Delta i Champions League konkurranse – 30 000 kroner i premier

Han har heller ikke latt seg friste av gull og glitter.

With the boys. (foto: elyounoussi, twitter)

– Jeg har takket nei til andre klubber. Jeg har takket nei til klubber i Midtøsten som tilbød mye penger. Jeg har tidligere takket nei til større klubber enn Basel, og så sent som i sommer takket jeg nei til en annen klubb da jeg valgte Southampton. Det har vært flere valg hele tiden, og hittil har jeg valgt riktig, avslutter en reflektert fotballspiller.

Nå lider ikke midtbanespilleren noen nød i England heller: 25-30 millioner kroner skal visstnok tikke inn årlig for tjenestene hans.

På mandag venter Brighton.