Vil ha minst én danske på Camp Nou. (foto: barcelona, twitter)

De danske spillerne fortsetter å pusse på EMs utstillingsvindu. Overbevisende avansement i EM har gjort flere av spillerne høyaktuelle på sommerens overgangsmarked.

Mikkel Damsgaard er en av de heiteste. Ifølge spanske Sport har Barcelona holdt øye med 21-åringen en stund, men etter det store gjennombruddet på EM-scenen, er interesse et understatement.

Les: Gjør nytt forsøk på Braithwaite-signering

Og de er selvfølgelig ikke alene. Ifølge italienske Calcio Mercato er AC Milan også på.

Sampdoria-presidenten har selvfølgelig merket pågangen, og gikk ifølge Football-Espana først ut med at Damsgaard hvertfall vil komme på 300 millioner kroner, for så å forte seg med å si at den unge dansken ikke er til salgs i sommer.

Helt tydelig at Sampdoria ser potensialet til budkamp. Nå er ikke Barcelona i en posisjon til å dra opp millioner på millioner, men ifølge Mundo Deportivo kommer Barcelona likevel til å konkretisere et formelt bud de neste ukene for å avverge fremstøt fra rivaliserende klubber.

Les på Engelske klubber: Manchester United har signert Tom Heaton

Venstrevingen ble hentet fra FC Nordsjælland til Sampdoria uten at spesielt mange la merke til det. 21-åringen har selv sørget for at dette ikke er tilfelle denne sommeren.

Les: Ikke bare én, men to klubber kastes ut av Ligue 1