Bryr seg ikke om hva andre sier om ham, men har heller ingen problemer med å fortelle hva han mener om andre.

Erik ten Hag har tanker om store endringer når han om noen uker flytter til Manchester, blant annet kaptein Harry Maquire som er i ferd meg å legge bak seg en katastrofal katastrofe er ikke med i den nederlandske manageren sine planer.

Barcelona har lagt merke til det og trenger penger, samtidig regner de med at Manchester United sender sin kaptein eller to andre spillere i bytte med en som Ten Hag kjenner godt.

Les: Pep Guardiola følger Jürgen Klopps eksempel

Den nylig annonserte United-sjefen Erik ten Hag ønsker å sette sitt preg på det slitende Red Devils-laget og er angivelig desperat etter å hente inn Barca-midtbanespiller Frenkie de Jong. – De Jong spilte under Ten Hag i Ajax og utviklet seg til å bli en av de beste midtbanespillerne i verden i 2018/19-sesongen, hvor de hadde et minneverdig løp helt til Champions League-semifinalene.

Det førte til et salg på 75 millioner euro til Barcelona, ​​hvorpå den nederlandske landslagsspilleren har spilt 136 ganger.

På sin Twitch-kanal sier journalist Gerard Romero at Ten Hag ønsker å gjenforenes med De Jong, men Barcelona tror United kan prøve å arrangere en bytteavtale.

Les på Synaps: «Soccer Saturday» legenden Chris Kamara forlater Sky Sports etter 24 år

Og Maguire er ett av tre navn som er nevnt. Den engelske forsvarsspilleren er heftig kritisert etter en rekke dårlige kamper denne sesongen. Han har virkelig ikke levert, i hvert fall hvis du ser i forhold til at Manchester United betalte Leicester City hele 80 millioner pund i 2019, noe som er verdensrekord for en forsvarer.

En annen spiller Barca tror United kan foreslå er Marcus Rashford, som også har hatt en skuffende kampanje.

Akademikandidaten har sett blottet for selvtillit og har bare scoret fem mål i alle konkurranser – hans siste kamp var i januar.

Venstreback Alex Telles har også blitt koblet inn, samtidig sies det at Barca kan være interessert i Scott McTominay og Anthony Elanga.

Legende+: Noen som husker den legendariske Manchester United-kampen med Ronaldo og Solskjær i 2007?

Midlertidig manager Ralf Rangnick, som vil bli Østerrike-manager ved siden av sin nye rolle som konsulent, har allerede sagt at United kan trenge så mange som TI nye spillere.

Det hevdes at Ten Hag er klar til å bygge sitt førstelag rundt åtte spillere – inkludert unggutten Hannibal Mejbri, Alejandro Garnacho og James Garner.

Les: Talksport: Christian Eriksen dropper Brentford

Han ser også spillere som Bruno Fernandes og Jadon Sancho som sentrale i planene hans.