Andrés Iniesta

Andrés Iniesta var en av verdens aller beste midtbanespillere og skal vi tro rapportene fra de forente arabiske emirater har han fortsatt mye å gi. – Både på og utenfor banen.

39 åringen har vunnet alt som kan vinnes, VM med Spania og Champions League to ganger og La Liga hele ni ganger med Barcelona som han spilte for fra fra 1996 til han dro til Japan sommeren 2018. (22 år for de som trenger hjelp til å regne)

Andrés Iniesta spiller for Emirates FC. – Men ting glir ikke så godt denne sesongen. Spanjolens lag hatt en vanskelig sesong og med ni kamper igjen av sesongen er Emirates FC andre jumbo på tabellen.

Les: Tidligere landslagstrener for England anbefaler Greenwood som forsterkning

Det kan bety slutten på spillerkarrieren hans i Emirates FC.

I et intervju med Al-Qahera har klubbpresident Youssef Al-Batran fått spørsmål om Barcelona-ikonets fremtid i klubben.

– Hvis klubben blir, vil vi starte samtaler om en forlengelse med ham fordi han fortsatt er i veldig god teknisk og fysisk form. Han kan spille for oss i to-tre år til. Men hvis vi skulle gå, vil jeg ikke akseptere at en spiller av hans meritter spiller i andredivisjon. Da tilbyr jeg ham trenerjobben, uttalte Al-Batran.

Iniestas nåværende avtale utløper ved slutten av sesongen, og kontrakten inkluderer en opsjon på ytterligere ett år. I tidligere intervjuer har Iniesta selv ikke uttrykt noe ønske om å henge opp støvlene.

LES: Gigantklubben Xabi Alonso garantert kommer til å lede