Bernardo Silva(foto: city, x)

Manchester City befinner seg igjen på toppen av Premier League tabellen.

I helgen gikk både Liverpool og Arsenal på en smell mens de himmelblå hentet hjem en 5 – 1 seier over nedrykkstruede Luton Town.

Det er ingen hemmelighet at Barcelona ønsker seg Bernardo Silva og de var nære på hvis du ser bort ifra en viktig faktor…cash. – Også Paris Saint-Germain manager Luis Enrique har vært en beundrer av Silva lenge og den franske storklubben har ikke noe problemer med penger, spesielt etter de motvillig dumper Kylian Mbappe sin gigantlønn i fanget på Real Madrid.

I kveld er de to kvartfinaler i Champions League: Barcelona mot Paris Saint-Germain og Borussa Dortmund mot Atlético Madrid.

Real Madrid har blitt tilbudt sjansen til å signere en svært viktig Manchester City-spiller.

Pep Guardiolas lag kan avslutte sesongen med tre trofeer for andre sesong på rad. Med klubben som fortsatt konkurrerer i Premier League, FA-cupen og Champions League, kan de skrive historie ved å vinne rygg-mot-rygg-trebler.

Mens Manchester City er allment ansett som det beste laget i Europa akkurat nå, kan de miste en av sine beste spillere i det kommende vinduet. I følge Don Diario har Bernardo Silvas agent Jorge Mendes «tilbudt» Real Madrid sjansen til å signere den portugisiske playmakeren til sommeren.

Rapporten sier også at Mendes har forhandlet med Barcelona, selv om klubbens økonomiske situasjon kan hindre dem i å bli enige om en avtale. Til sommeren har Silva har en utkjøpsklausul på 50 millioner pund. Så har du pengene og den portugisiske angripende midtbanespilleren vil er han din.

Silva har vært knyttet til en exit fra Manchester de siste årene, sjansen, mener ekspertene er sjansen større nå som det er en utkjøpsklausul og at han har vært med på å vinne alt som vinnes kan.

Les på F7: Treårskontrakt for Harry Kanes neste trener ligger på bordet


Sammen med de to La Liga-gigantene har PSG også fulgt med på 29-åringen de siste månedene. I februar bekreftet skrev The Atletic at PSG har planer om å signere tre store spillere denne sommeren.

«Det vil være minst tre store signeringer denne sommeren,»

«En toppspiller som erstatter Kylian på forhånd, selvfølgelig; men også en topp midtbanespiller og en topp talentfull midtstopper vil bli med PSG.

Silva er absolutt ikke fremmed for Ligue 1, etter å ha spilt for Monaco tidligere. Under oppholdet i Frankrike produserte den portugisiske midtbanespilleren 47 målbidrag på 147 kamper.

Under en pressekonferanse forrige måned ble Guardiola lyrisk om Silva: «Alle elsker ham og vi vil ha ham. Han er veldig viktig for ham å bli hos oss.»

Les: Spillere har lagt merke til Erik ten Hag sine humørsvingninger

Selv om Guardiola tydeligvis ikke ønsker å miste 29-åringen, kan avgjørelsen bli tatt ut av hendene hans.