Mannen for de gode tider. (foto: barcelona, twitter)

Managere pleier å bli ordknappe når de blir spurt om overganger som er på trappene. Hvis det er et rykte som ikke stemmer, blir spørsmålet gjerne møtt med irritasjon. Vi registrerer at Barca-manageren velger den ordknappe varianten på spørsmål om den notoriske toppscoreren i Bundesliga.

Denne uken har ulike polske medier hevdet at Lewandowski er enig med Barcelona om de personlige betingelsene ved overgang i sommer. Ulike tyske medier spant ut for å sjekke om de hadde gått glipp av noe, og kom tilbake med Nei: Partene har ingen avtale, Nei: Lewandowski har ikke bestemt seg.

Les: Sinne blant Pogbas lagkamerater – fare for opprør i Manchester United

Før Eintracht Frankfurt-kampen i Euroaligaen fikk Xavi spørsmålet om ryktet om Barca-overgang på Lewandowski.

-Det er ikke det rette tidspunktet. Han (Lewandowski) er en fantastisk spiller, men vi er nødt til å fokusere på morgendagens kamp. Jeg forstår spørsmålet ditt, men det er ikke det rette tidspunktet å diskutere potensielle mål, sa Xavi på pressemøtet.

Wow. Dette er noe av det nærmeste en uttalelse kan komme å bekrefte pågående signeringsjakt uten å bekrefte det.

Bayern-boss Oliver Kahn uttalte på tirsdag at han ikke var bekymret for ryktet om superstjerna, og at Lewandowski vil spille for Bayern også neste sesong.

Vi skjønner Kahn utmerket godt, siden 2014 har Big Lew hamret inn 340 scoringer på 369 kamper. Likevel, når vi hører luringen Xavi «svare» på spørsmålet om Lewandowski-linken, da hadde vi ikke vært så trygge. var vi Herr Kahn.

Legende+: 4 spillere har gjort det utrolige i Champions League med back-to-back hattrick

Les: Sparer 150 millioner på valget av Erik ten Hag

Lykkes Barcelona, kan overgangen overgå Mbappés og Haalands. For oss er Robert Lewandowski fortsatt i en klasse for seg selv.