Skal få frem samme game face i Roma-drakt.

Helt siden den argentinske angriperen Paulo Dybala kom til Juventus i 2015 har han «nesten» vært den gamle dame sin største stjerne. – Dybala ønsker naturlig nok å være øverst på plakaten noe flere klubber i Premier League har fristet med sammen med en solid lønning.

For ikke så lenge siden kom nyheten om at Juventus hadde kommet med et tilbud om forlengelse med Paulo Dybala hadde akseptert, men bare noen dager senere ble tilbudet trukket tilbake. – Med bare noen uker igjen av den eksisterende avtalen har alle tanker om å ikke gå til en konkurrent i Serie A tydeligvis forduftet. I følge La Gazzetta dello Sport», er samtaler med regjerende seriemester Inter Milan startet.

Les: Tøff konkurranse om Christian Eriksen – flere Premier League klubber melder seg på!

Lautaro Martínez blir trolig solgt for store penger i sommer og Inter Milan manager Simone Inzaghi er nå i ferd med å lande en erstatter gratis som samtidig vil være et enormt irritasjonsmoment for Juventus.

Legende+ 4 spillere har gjort det utrolige i Champions League med back-to-back hattrick

28-åringen har spilt 31 kamper for Juventus denne sesongen. I løpet av denne tiden slo han nettet 13 ganger og scoret 6 assists. – Samtalene med Inter Milan er fortsatt på et tidlig stadium, men det er hevet over enhver tvil at begge parter vil strekke seg langt for å lange en deal. Transfermarkt har verdsatt Dybala til 40 millioner euro.

Les på Engelske Klubber: Pep Guardiola ble tatt på senga av Fernandinho exit